вівторок, 19 листопада 2013 р.

Осіння магія фотографії. №5

Тема п'ятого уроку "Портрети майбутніх великих людей"... не просто портрет дитини, а відобразити у фотографії незвичайний погляд на дитину... 

...прочитавши завдання, вирішила що виконаю його, але показувати не буду, так як ніколи в мережі не викладала фотографії своєї дитини, і відступати від цього правила не збираюся! Це для мене табу! ... але як же хочеться показати, що з технічною частиною завдання, суттю якого було використання джерел освітлення, зокрема парус, я впоралася я постаралася впоратися! Так, парус - це річ!!! Дуже сподобалося його використовувати!!! Ну все вистачить тексту! Мої портрети майбутніх великих людей кішок :)))



Твій хід!



Поки ти думаєш як піти, я теж подумаю ...



... пограю ...



ти так довго думаєш, що я вирішила поспати...




Ну якщо не хочеш грати, так і скажи!




Я все одно у тебе виграю!!!


:))))

середу, 13 листопада 2013 р.

Осіння магія фотографії. №4. Тиждень боротьби з гравітацією.



Привіт всім! Продовжуємо вчиться фотографувати? Завданням четвертого уроку були зйомка з проводкою - це коли фон розмитий, а рухомий об'єкт у фокусі, і заморожування моменту з короткою витримкою, при цьому треба дотримуватися правила золотої середини :) Цікаве завдання, чи не правда?

Ми прихворіли, на вулицю не ходимо, а з гравітацією боротися, звичайно ж, краще на вулиці... але тим не менш ось що у мене вийшло :)




четвер, 7 листопада 2013 р.

Осіння магія фотографії. №3. Тиждень вечірньої синяви і вогняних малюнків

Третій тиждень був присвячений фотографуванню часу, коли сонечко ось-ось з'явиться з-за обрію і часу, коли сонечко тільки-тільки туди сховається :) Це час називається синя година! Я фотографувала його на пляжі в Єгипті... мені здається пляж і синя година - це дві половинки одного цілого :)))В цей раз синя година у мене вийшла не такою романтичною...







Другою частиною завдання було малювання... а малювати треба було ліхтариком... називається це фрізлайт! У мережі багато фотографій в цій техніки, мені особливо сподобався Вінні Пух :)Красивий малюнок у мене не вийшов... але головне, я зрозуміла принцип, так що попереду ще будуть картинки намальовані вогнем, а поки два черв'ячка  :)





... вчора, 6 листопада в Києві була гроза, блискавка і грім... природа дивує :)

Яблуко, стакан, блакитний колір. Дубль два.

Так мене захопило завдання в блозі PhotoLIFE про яблуко, стакан і блакитний колір, що у мене виросло синє яблуко :)))



вівторок, 5 листопада 2013 р.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...