четвер, 19 грудня 2013 р.

Фотосесія груші. Заключна частина

Це заключна частина фотосесії трьох груш з нашого саду :)


вівторок, 17 грудня 2013 р.

неділю, 15 грудня 2013 р.

Фотосесія груші. Частина друга

Який дивний світ... одночасно дві домогосподарки на різних кінцях світу, не змовляючись, дістали літні світлини, відкрили Фотошоп і почали малювати, при цьому кожна з них задавала сама собі питання "навіщо?" :))) Не вірите? Тоді вам сюди! Вірите? Теж клікайте мишкою туди ж! Тому що там КРАСА!!! А у мене знову груша :))) - це друга частина фотосесії, груша теж друга, т. е. інша :)))





А ще ми з Жанною знайшли відповідь на питання "навіщо?" - "ДЛЯ СЕБЕ", але нам буде приємно, якщо і вам сподобається (зніяковіло) :)))

пʼятницю, 13 грудня 2013 р.

Фотосесія груші. Частина перша


Нагорода

Пам'ятаю кілька років тому відкривши свій перший блог, як я чекала першу нагороду! Я її отримала, потім ще одну і ще одну... потім читачів ставало все більше і більше, і, як правило, блоги, у яких читачів більше 100, вже не нагороджують... і я вважаю це правильним, тому що нагороди важливі саме молодим блогах, які тільки з'явилися і яким потрібна наша увага!!! Саме від такого, вірніше від господині такого блогу я отримала наггороду :))) Ірочка, дякую!!! Я вже й забула як це приємно отримувати нагороди!!! Обов'язково зайдіть до Іри, там справжній куточок для відпочинку душі!!!


І як правило у нагороди є правила :)))
1. Подякувати за нагороду і розмістити активне посилання.
2. Розмістити у своєму блозі логотип нагороди.
3. Призначити нагороду 5-7 блогах, у яких менше 50 ПЧ і додати посилання на їх блоги.
4. Надіслати коментарі номінантам про їх нагородження.
5. Розповісти 5-7 фактів про себе.


Цю весняну наградкой хочу передати майстриням
Олі Hobby Time
та Олі MY WORLD handmade
і таким же любителькам фотографії як і я

Тепер про себе... що б такого написати... 
У мене 2 вищі освіти та 13 років стажу, 8 років стажу керівника, але останніх 7 років я керую будинком, чоловіком, донькою і 2-ма кішками :)))) в планах ще до моїм підлеглим додати собачку і дуже хотілося б ще одну доньку :))) 
PS ще хочу передати цю нагороду однією чудовою дівчині!!! Я тільки сьогодні до неї потрапила в блогодимик, який вона зовсім недавно відкрила, але віртуально ми знайомі вже давно :) Звати її Аня (підсвідомо люблю всіх Ань, тому що доньку звати Аня :))), а будиночок у неї дивовижно називається Джерело щастя :) 

пʼятницю, 6 грудня 2013 р.

Осіння магія фотографії. Завершення

Ось і підійшли до завершення 7 тижнів навчання у Рецци... з одного боку радісно, тому що дізналася багато нового, з іншого трохи сумно... так часто буває, коли закінчується щось приємне... 
Зараз мене переповнюють емоції..., це мій другий курс, тому в Осінній магії слова були зрозумілі з першого разу :))) і це радує!!! На першому курсі я читала і боялася виконувати, банальне "я не зможу, у мене не вийде", страх пройшов тільки після завершення курсу, коли я не поспішаючи виконувала завдання за завданням, відмовившись від автоматичного режиму, правда після цього почалися проблеми з чоловіком, який звик фотографувати тільки на автоматі, він хапав фотоапарат, у якого все налаштовано на ручний режим і робив стотисяч фотографій, ясна річ якої якісті виходили всі стотисяч фотографій :))))) 
Звичайно ж, не все виходило, але мене це не засмучує, а навпаки підбурює продовжувати вчитися, відточувати фотографію з проводкою, використовувати парус і боротися з гравітацією!
І трохи статистики :) за 6 тижнів з 15 фотографій в зал слави потрапила тільки одна моя фотографія, а за підсумками заключного тижня у мене 3 фотографії з 3 в залі слави!!! Як це приємно!!! 
І завершити цей пост хочу вдячністю Рецці!!! Знання, якими вона поділилася, безцінні!!! 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...