четвер, 31 жовтня 2013 р.

Яблуко, стакан, блакитний колір

В блозі PhotoLIFE вийшло цікаве фотозавдання, подробиці тут! Із запропонованих інгредієнтів у мене вийшло ось що :)



вівторок, 29 жовтня 2013 р.

Осіння магія фотографії. №2...

... побачивши фотографії Рецци для другого уроку я трохи зніяковіла... і не тому що я погано ставлюся до привидам, вампірів, перевертнів і іншої симпатичною нечисті, навіть навпаки дуже люблю дивитися про них фільми... просто все моя сутність була проти створення жахів... тому підійшла до уроку тільки з технічної сторони, а саме всі фотографії повинні бути зняті на короткій витримці...

Два пункти уроку - схеми освітлення і оптичні ефекти - у мене вийшли страшними... по іншому б і не вийшло, мені здається будь-яка особа підсвічене знизу виглядати жахливо...



З третім пунктом - тінями і силуетами - створювати жахи я не стала!!! і у мене вийшло милий привид :)))




Три фотографії відправлені в чистовики і у мене з'явилося до п'ятниці час зробити трохи знімків для інших фотозавданнь! До зустрічі :)

четвер, 24 жовтня 2013 р.

середу, 23 жовтня 2013 р.

понеділок, 21 жовтня 2013 р.

Осіння магія фотографії. №1. Тиждень полювання на золото

Під час першого уроку ми полювали на три золота - золото в природі, золотий час і золоте січення! Вищий пілотаж - це поєднання в одній фотографії всіх трьох золот :)







Фотографій, звичайно ж, набагато більше, я намагалася відібрати ті знімки, на яких хоча б поєднувалися два золота... не знаю впоралася із завданням, але дуже старалася :))) З часом опублікую і інші фотографії, а поки покажу які знімки відправляються в чистовики!




неділю, 20 жовтня 2013 р.

Кленові листочки і ще дехто :)))

Трохи кленових листочків для третього етапу "Листопад Осінній пейзаж"
сезонного фотомарафона в блозі ...precious memories :)





і дехто на ім'я Цукерочка для завдання від гостя до того ж блозі ...precious memories :)



середу, 16 жовтня 2013 р.

Золото осені




Давно я не брала участь у фотозавданнях, чому б не виправити цю ситуацію і прийняти участь в сезонному фотомарафоне у блозі ...precious memories :)




Світло і тінь, тінь і світло



Курс "Осіння магія фотографії!"

Завдяки курсу Наталії Рецци "Проста Магія Фотографії" за кілька тижнів я стільки нового і цікавого дізналася про фотографію!!! Шкода, що завдання виконувати у мене з'явилася можливість тільки після завершення курсу, але в душі я плекала надію на новий курс! Так хотілося ще раз поринути у світ фотографії разом з Наталкою, у неї дивним чином виходить вчити з азартом, граючись, від чого отримуєш не тільки знання, але і задоволення!!!


Дерево, в якому плаче вітер...

..довгі, тоненькі гілки цього дерева легко колишуться від найменшого дотику вітру... гілки, які непохитно тягнуться вниз... рано вранці, коли роса омиває землю живлющою прохолодною вологою, на тонких листках з'являються дрібні крапельки... і як тільки вітер злегка сколихне гілки, краплі починають падати, немов невинні дівочі сльози... а в ясний літній день сонечко любить грати у цих довгих, вільних гілках...





... може бути, вітер і плаче в цьому дереві, але нам воно дарує тільки радість, якої мені хочеться поділитися і з вами, а ще взяти участь у флешмобі, організованому моєю тезкою, "Історія дерева" 


вівторок, 15 жовтня 2013 р.

A tender moment

Я довго думала над назвою до цієї фотографії... мені вона нагадала одну з картин Федеріко Андреотті... а tender moment...


... мені здається і фотографія і картина про одне й те ж... а ви як думаєте?

Морський пейзаж
















Вибачте мене, що так багато фотографій, але так важко з тисячі вибрати одну-дві :))) Це була остання підбірка морських фотографій у цьому році, буде ще фотографія, одна, я вважаю її кращою з декількох тисяч :))) І дякую, що додивилися пост до кінця!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...